FAQ

1.                       Berapakah harga sewa kamera polaroid ini?
                    Harga sewaan adalah RM130 untuk sewa kamera + 2 kotak instant filem (20keping) + RM100 untuk wang cagaran.

2.                       Berapa lamakah tempoh masa penyewaan?
Untuk satu-satu acara, tempoh masa penyewaan adalah 6 hari sahaja.  Jika terdapat kelewatan pemulangan kamera, caj sebanyak RM 20.00 dikenakan bagi setiap hari yang lewat

3.                       Jika saya menyewa kamera ini, adakah instant film di sediakan sekali bersama pakej penyewaan kamera?
Instant film tidak diberikan bersama pakej sewaan ini, tetapi kami menyediakan instant film ini kepada penyewa-penyewa yang ingin membeli dari pihak kami. Harga bagi sekotak instant film ialah RM 30.00 dan sekotak instant film itu mempunyai 10 keping filem bersaiz 54 x 86 mm.

4.                       Bilakah saya ingin membuat pengesahan tarikh sewaan?
Untuk mengelakkan pertindihan tarikh, penyewa hendaklah membuat pengesahan tarikh sewaan sebelum dua (2) minggu dari tarikh majlis.

5.                       Bolehkah saya menukar tarikh sewaan?
Penyewa boleh menukar tarikh sewaan jika tarikh yang di pohon tidak bertindih dengan pihak penyewa yang lain.

6.                       Bagaimanakah saya hendak membuat pengesahan sewaan (comfirmation) dan bagaimana pembayaran hendak dibuat?
Penyewa hendaklah membuat pengesahan melalui email iaitu, adibahzack6@yahoo.com, atau saifulcorner@gmail.com. Penyewa digalakkan membuat bayaran melalui akaun bank CIMB no akaun 12100017041523 atau bayaran terus semasa penghantaran dilakukan.